За мен

Калоян Славов

Калоян Славов е сертифициран фитнес треньор, фитнес модел и състезател по Bodybuilding в категория “Класик Физик”, Републикански шампион за 2020 г. с множество награди от конкурси и състезания за най-красива физика. Собственик е на онлайн бизнес. Завършил е бакалавърската си степен в “Аграрен Университет” гр. Пловдив и няколко години практикува професията “Агроном”, но любовта му към фитнеса надделява.

 

От дете спортът е бил начин на живот за него. Мечтата му е да притежава най-красивата физика и така на 18 годишна възраст започна да тренира по методите и тренировките на най-известните Bodybuilders в света. Както Калоян казва “Фитнесът е бил и ще бъде моята най-голяма страст!“. Още докато е младеж разбира, че за да получи и изгради тази физика, трябва да развие съзнание, което да му помогне в целия процес на постигане на мечтата му. През първите 10 години тренира натурално като е постигнал богат опит и знания в Натуралния Бодибилдинг. Участвал е в състезания по Натурален бодибилдинг.

 

“За мен човек е това, което мечтае”. Ако и вие мечтаете не се отказвайте от мечтите си….Оставете съзнанието ви да се рее и да не спира да го прави. Всичко е възможно стига да се потрудите! Както Брус Лий е казал “Не провалът, а ниската цел е престъпление!”. Най-важното е да имате МЕЧТИ, ПЛАН, ПО КОЙТО ДА РАБОТИТE, КРАЙНА ЦЕЛ, ДО КОЯТО ДА СТИГНЕТЕ И НЕПОКЛАТИМА ВЯРА!

Фитнес инструктор/треньор

Изготвяне на режими (хранителни и тренировъчни)

Постижения

Републикански шампион на България в категория „Класик Физик“

Множество награди за най-красива физика, най-красиво тяло и BEST PHYSIQUE

Scroll to Top