FOLLOW US ON INSTAGRAM
Бъдете част от промяната и разгледайте мой клиенти, които са постиганли завидни резултати за кратък период от време в Youtube, Facebook i instagram
Нагоре

За мен

Калоян Славов

Калоян Славов е сертифициран фитнес треньор, фитнес модел и състезател по Bodybuilding в категория Класик Физик, Републикански шампион за 2020 г. с множество награди от конкурси и състезания за най-красива физика. Собственик е на онлайн бизнес. Завършил е бакалавърската си степен в Аграрен Университет гр. Пловдив и няколко години практикува професията “Агроном”, но любовта му към фитнеса надделява.

От дете спортът е бил начин на живот за него. Мечтата му е да притежава най-красивата физика и така на 18 годишна възраст започна да тренира по методите и тренировките на най-известните Bodybuilders в света. Както Калоян казва “Фитнесът е бил и ще бъде моята най-голяма страст!“. Още докато е младеж разбира, че за да получи и изгради тази физика, трябва да развие съзнание, което да му помогне в целия процес на постигане на мечтата му. През първите 10 години тренира натурално като е постигнал богат опит и знания в Натуралния Бодибилдинг. Участвал е в състезания по Натурален бодибилдинг.

“За мен човек е това, което мечтае”. Ако и вие мечтаете не се отказвайте от мечтите си….Оставете съзнанието ви да се рее и да не спира да го прави. Всичко е възможно стига да се потрудитеКакто Брус Лий е казал Не провалът, а ниската цел е престъпление!. Най-важното е да имате МЕЧТИ, ПЛАН, ПО КОЙТО ДА РАБОТИТE, КРАЙНА ЦЕЛ, ДО КОЯТО ДА СТИГНЕТЕ И НЕПОКЛАТИМА ВЯРА!

Фитнес инструктор/треньор

Изготвяне на режими (хранителни и тренировъчни)

Постижения

Републикански шампион на България в категория „Класик Физик“

Множество награди за най-красива физика, най-красиво тяло и BEST PHYSIQUE

“Страхотен човек и треньор! Който му се довери няма да сгреши. Прескочили човек първите три дни от режима, нещата се случват от самосебе си. Калоян може да накара все повече хора да харесват, това което виждат в огледалото."

Даниел Чедомиров

“Много съм доволен от резултатите си с Калоян. Въпреки, че не съм първа младост и мога да спортувам до три пъти седмично, благодарение на него имам видими резултати и дори релеф.”

Иво Любенов

"Програмата и режимът са изключително ефикасни с много бързи и неочаквани за мен резултат. За 1 седмица успях да сваля 4 килограма! Режимът е топ! Благодаря много за съдействието и вниманието, за мен е много важно, че мога да се обърна към теб по което и да е време."

Правдомир Петков

"Изключително доволен съм от постигнатия резултат само за 40 дни. Хранителният режим, който Калоян ми изготви , наистина подейства на тялото ми добре, като се има предвид, че съм в подрастваща възраст. Той трябваше да се съобрази с това при изготвянето на режима. За този период отслабнах с -13кг и с тренировъчната програма, която той отново изготви. Започнах да виждам промени в тялото си за такъв малък период от време. Силно препоръчвам на всеки, който е решил да преобрази тялото и начина си на хранене да се обърне за съдействие към него."

Алек Марков

"Значи за 50 лева промени живота ми коренно, бях дебел, без самочувствие, мързелив толкова бях зле че бях изпаднал в депресия(освен килограмите имах и семейни проблеми). След като реших малко да вляза в час, но нямах нужните знания. Един колега ми препоръча да се свържа с Калоян. От 01.02 започнах да тренирам бях 139 килограма 2 метра висок. В началото ми беше доста трудно, но реших да не се отказвам! В момента съм 118кг. Психиката ми се подобри драстично! В пъти съм по-издръжлив. Имам желание за абсолютно всичко. Станах много по-дисциплиниран и то само срещу 50 лева и малко желание. В момента даже вече и не мисля за вредни храни даже нямам желание и да ям. Има още много неща, но няма смисъл да говоря. Просто няма какво да се чуди някой, ако иска да промени живота си към по-добро!"

Васил Стоянов
bg_BGBulgarian