Резултати на клиенти

“Страхотен човек, който си разбира от работата,накара ме да повярвам в себе си и заради когото вече не се срамувам от вида си ,не се срамувам да се снимам и не се срамувам, когато се запознавам с нови хора!За първи път имам етап в живота си, през който се чувствам като момиче, говоря за ИСТИНСКО момиче,а не добиче!! Благодарности!”

Марина Златкова

Началото на 2019 г, започнах моята промяна и за по- малко от 6 месеца свалих близо 30 кг от теглото си. Успехът дойде с много работа и труд и със съдействието на Калоян. Силно препоръчвам неговите услуги, голям мотиватор и си знае работата.”

Теодор Станев

На първо място му се доверих, защото е страхотен човек и професионалист, който разбира от това, което прави – това е призванието му ДА ПОМАГА НА ХОРАТА! Голям мотиватор, за хора, които наистина искат да променят тялото и храненето си. Аз успях да сваля 26 кг за 6 месеца.

Валентин Николов

“Страхотен треньор и професионалист. Препоръчвам с две ръце. Отлично отношение, всеки, който иска да постигне своето мечтано тяло нека не се колебае и да се свърже с Калоян.”

Петьо Стоев

“Изключително доволен съм от постигнатия резултат само за 40 дни. Хранителният режим, който Калоян ми изготви , наистина подейства на тялото ми добре, като се има предвид, че съм в подрастваща възраст. Той трябваше да се съобрази с това при изготвянето на режима. За този период отслабнах с -13кг и с тренировъчната програма, която той отново изготви. Започнах да виждам промени в тялото си за такъв малък период от време. Силно препоръчвам на всеки, който е решил да преобрази тялото и начина си на хранене да се обърне за съдействие към него.”

Алек Марков

Имаше време, в което мразех тялото си, хранителните си навици и като цяло слабата си воля. Не харесвах това, което виждах в огледалото всеки един ден. Не можех да нося дрехите, които харесвах, идваше ли време за море ми ставаше лошо…И само за 10 месеца успях да обикна не само отражението си, но и живота! Калоян помогна както на мен, така и на много други хора да върнат усмивката на лицата си. Ако и твоята липсва, Калоян е твоят човек! По мое мнение той прави ЧУДЕСА!!!”

Зинка Георгиева

“Благодарна съм на Калоян, че ми помогна да променя живота си! Постигнах прекрасни резултати и продължавам да надграждам! Горещо препоръчвам!”

Ивалина И. Упинова

“Решението да спазвам хранителен режим ми отне доста дълго време. Мислех си, че няма да се справя. Откакто започнах да следвам хранителния план се чувствам много добре, по-пълноценна и енергична. Убедих се, че с правилно комбирани храни може да постигна резултатите,които искам ,а не с гладуване ,както си мислех преди това. За първи път започвам да забелязвам промяна и да харесвам тялото си, въпреки,че винги искам все повече и повече . Много се радвам,че потърсих помощта ти и благодаря ! “

Веселина См

“Години наред се опитвах да направя перфектното тяло и винаги се провалях.Започвах и спирах поради това че незнаех какво да правя.От както разбрах за Калоян живота ми драстично се промени.Научих се на дисциплина и да обичам спорта и да не се отказвам от мечтите си.Той ми показа че правилния път към успеха е постоянството и че фитнеса не е само в залата а най-вече в кухнята.Горещо го препоръчвам на всички които искат да се чувстват добре със себе си и тялото си.Един от малкото хора и фитнес инструктори който наистина се интересува от клиентите си и подържа постоянно връзка с тях показвайки им правилния път.Успях да сваля 13 килограма за 2 месеца.Вмомента се чувтвам с много повече внергия,повече сила и издръжливост.Усещането е страхотно.Фитнеса,тренировките и здравословното хранене станаха за мен начин на живот!”

Дани Митрин

“Изключително много съм доволна от Калоян и от хранителния и тренировъчния режим, които ми направи. Доста хора ми писаха, че изглеждам добре и каква е тайната?? Препратих ги към теб! Благодаря ти за огромното търпение!”

Светлана Тодорова

“Не очаквах да постигна такива резултати за толкова кратко време, понеже мога да кажа, че имам опит с диети и дефицит като цяло и останах приятно изненадан от резултата и то само за 40 дни, бях зациклил и не свалях килограми и случайно попаднах на твой клип в YouTube и ми направи приятно впечатление и реших да ти се доверя. Добре ми се отразява режима не изпитвам такъв глад както при други дефицити, които съм правил и е супер лесен за изпълнение стига човек да има желание и цели.”

Даниел Станев
Scroll to Top