Общи условия

Общи условия, GDPR регламент, доставка и 14 дни право на връщане

Общи условия, права, GDPR регламент и 14 дни право на връщане.

I.ОБЩИ УСЛОВИЯ

1. Настоящият документ съдържа Общи условия, съгласно които „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД, ЕИК: 205421998, гр. София (1113) ул. Николай Хайтов № 36 предоставя услуги на потребителите/клиентите си посредством Интернет магазина www.kaloyanslavov.com. Тези условия обвързват всички потребители. С натискане на бутона „ПОТВЪРДИ”, потребителят/клиентът се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия и условия за защита на личните данни!

2. Идентифициране на потребителя/клиента с цел възпроизвеждане на изявлението му както за приемане на Общите условия, така и за направената поръчка, се извършва чрез съхранените в лог – файлове на сървъра на www.kaloyanslavov.com, съхранение на IP адреса на потребителя/клиента, както и всяка друга информация.

3. Продуктите, които се намират на интернет страницата www.kaloyanslavov.com не представляват правно обвързваща оферта, а са по-скоро демонстративен онлайн каталог, описващ продуктовата линия на „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998). Като при наличие на правописни грешки, грешки в цените и описанието на продуктите, „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998) си запазва правото да ги променя без уведомяване на клиента. Всяка една поръчка, се потвърждава чрез телефонно обаждане или връзка чрез електронна поща от наш представител към клиента, като при наличие на грешна цена или грешна информация поради техническа грешка, клиента се информира и е с правото си да се откаже от поръчката/покупката.

4. След кликване на бутона “ПОТВЪРДИ” потребителите се съгласяват да закупят стоките. Това действие има правно обвързваща сила и се счита за сключване на настоящият договор.

5. „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998) си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни. При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на работната седмица ТЪРГОВЕЦЪТ уведомява потребителя/клиента за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от Клиента електронен адрес или на посочения телефонен номер. В случай, че е направен превод по сметката на „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998), клиентът ще може да избира между възстановяване на сумите, отказ от поръчката или чрез заместваща поръчка.

6. Договорният език е български, а плащанията ще бъдат извършвани в български лева с ДДС.

 

II. ДОСТАВКА

7. Търговецът носи изцяло отговорност до получаване на стоката от клиента. Веднага след предаване на стоката на куриер, „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998) се освобождава от риска, който се прехвърля върху потребителя/клиента. „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД.

8. Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998).

8а. При предаване на стоката потребителят/клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес. При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998) се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.

8б. Когато доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента стока и това може да се установи чрез обикновения й преглед, Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й, в случай, че новата стока е налична в „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998).

8в. При поръчка на продукти срокът за обработване на поръчка и изпращане на заявените стоки и 2 работни дни, а срокът за доставка в България е 1 работен ден според работното време на куриерската фирма. При поръчка на услуги (изготвяне на хранителен и тренировъчен режим) срокът за получаване на изготвения режим е 48 часа след като потребителят е попълнил въпросника, изпратен веднага след плащането на поръчката.

 

III. ПОРЪЧКА

9. www.kaloyanslavov.com е онлайн магазин, който приема поръчки през уеб сайта след регистрация на профил или като гост. Всички получени поръчки биват изпращани от наш консултант след потвърждение от негова страна по телефон или електронна поща. В случай, че не получим отказ или желание за промяна в параметрите на поръчката, тя ще бъде изпратена към Клиента посредством куриер. Ако не получите обаждане от наша страна в рамките на 24 часа от поръчката (без почивни дни и официални празници), моля повторете поръчката или се обадете на телефон: 0896555705.

10. Поръчката се осъществява посредством пазарска Количка, като в нея добавяте желаните от Вас продукти след натискане на бутона “КУПИ”. Всеки един добавен продукт може да бъде премахван от Количката, както и да бъде променяно количеството му, преди да пристъпите към детайлите за потвърждение. По всяко време можете да се върнете към онлайн магазина за да добавите още продукти. Когато сте убедени, че продуктите в кошницата са желаните от Вас, пристъпвате към потвърждение и финализиране на поръчката посредством бутона “ПЛАЩАНЕ”. При нужда от помощ и възникнали въпроси не се колебайте да се свържете с наш консултант на телефон: 0896555705 в работно време.

11. Начин на плащане Заплащането за направените поръчки в онлайн магазин www.kaloyanslavov.com се извършва:
– в брой при получаване на пратката от куриера (наложен платеж), като към всяка поръчка ще бъде начислена такса наложен платеж 1% от стойността на поръчката, но не по-малко от 0.5лв.
Посочените цени в сайта са с ДДС и са валидни само за пазаруване онлайн на www.kaloyanslavov.com. Промоционалните цени в сайта не подлежат на допълнителни отстъпки.

 

IV.ЦЕНИ

12. Цените, посочени на сайта не включват опаковане и транспортиране до адреса на купувача, когато поръчката е под 120лв с ДДС. Купувачът обаче вижда цената за транспорт ясно преди да се съгласи или откаже от поръчка.

 

V. ПРЕДЛАГАНИ СТОКИ И УСЛУГИ

14. Продуктите и услугите, предлагани в уебсайта www.kaloyanslavov.com. са физически продукти като облекло, книги, аксесоари, които се доставят до клиентите чрез куриерска фирма и дигитални услуги (виртуални продукти) като изготвяне на персонални хранителни и тренировъчни режими, които се доставят до клиентите по електронен път чрез email. Дигиталните продукти (хранителен и/или тренировъчен режим) се изготвят до 2 работни дни след успешното попълване и изпращане на въпросник, който се изпраща на email адреса на клиента след плащане на услугата. Физическите продукти в сайта се изпращат до 2 работни дни на посочения адрес в поръчката след получаване на плащане.

 

VI. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ/КЛИЕНТА

13. Потребителят/клиентът има възможност да разглежда и преди/след регистрация да поръчва обявените стоки на Интернет магазина www.kaloyanslavov.com.

14. Потребителят/клиентът има право да се информира за състоянието на своята поръчка.

15. Потребителят/клиентът носи пълна отговорност за опазването на своето потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват от него или от трето лице чрез използване на потребителското име и паролата. Потребителят е длъжен незабавно да уведомява „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998) за всеки случай на неправомерен достъп чрез използване на неговото потребителско име и парола, както и винаги, когато съществува опасност от такова използване.

16. Потребителят е длъжен да заплати цената на поръчката си според обявеният начин на страницата www.kaloyanslavov.com.

17. Всеки потребител, независимо дали е клиент се задължава при ползване на услугите:

да не нарушава и да зачита основните права и свободи на гражданите и правата на човека, съгласно Конституцията и законите на Република България и признатите международни актове;
да не накърнява доброто име на другиго и да не призовава към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпление, към насилие над личността или към разпалване на расова, национална, етническа или религиозна вражда;
да не нарушава чужди имуществени или неимуществени, абсолютни или относителни права и интереси, като право на собственост, право на интелектуална собственост и др.;
да спазва българското законодателство, приложимите чужди закони, правилата на морала и добрите нрави и Интернет етиката при ползване на предоставяните от „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998) стоки/услуги;
да уведомява незабавно „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998) за всеки случай на извършено или открито нарушение при използване на предоставяните услуги;
да не зарежда, изпраща, предава, разпространява или използва по какъвто и да било начин и да не прави достояние на трети лица софтуер, компютърни програми, файлове, приложения или други материали, съдържащи компютърни вируси, системи за неоторизиран отдалечен контрол (“троянски коне”), компютърни кодове, или материали, предназначени да прекъсват, затрудняват, нарушават или ограничават нормалното функциониране на компютърен хардуер или софтуер или телекомуникационните съоръжения или имащи за цел неоторизирано проникване или достъп в чуждестранни ресурси или софтуер;
да не извършва злоумишлени действия;
да обезщети „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998) и всички трети лица за всички претърпени вреди и пропуснати ползи, включително за всякакви разходи и платени адвокатски възнаграждения, настъпили вследствие на предявени искове от и/или платени обезщетения на трети лица във връзка с Интернет страници, хипер-връзки, материали или информация, които Потребителят е използвал, разположил на сървъра, изпращал, разпространявал, направил достояние на трети лица или направил достъпни чрез www.kaloyanslavov.com в нарушение на закона, настоящите Общи условия, Добрите нрави или Интернет етиката;

18а. Клиентът се задължава да посочи точен и валиден телефон, адрес за доставка и електронен адрес, да плати цената на стоката, да заплати разходите по доставката, когато същата не е безплатна и да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай, че изрично не е посочено, че доставката е безплатна , същата се счита за възмездна.

19. Да се откаже по всяко време, „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998), да съхранява неговите лични данни, които са необходими за обработване/изпълнение на поръчките.

 

VII. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998)

20. „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998) няма задължението и обективната възможност да контролира начина, по който потребителите използват предоставяните услуги.

21. „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998) има право, но не и задължение да запазва материали и информация, разположени в базата си от данни.

22. „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998) има право по всяко време, без уведомяване на Потребителя/клиента, когато последният ползва услугите в нарушение на настоящите условия, както и по преценка на „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998) да прекрати, спре или промени предоставяните услуги във връзка с ползването на сайта. „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998), не носи отговорност спрямо потребителите и трети лица за претърпени вреди и пропуснати ползи, настъпили вследствие прекратяването, спирането, променянето или ограничаването на услугите/стоките, изтриването, модифицирането, загубването, недостоверността, неточността, или непълнотата на съобщения, материали или информация, пренасяни, използвани, записвани или станали достъпни чрез www.kaloyanslavov.com.

22а. „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998) след получаване на плащането се задължава да прехвърли на потребителя/клиента собствеността на заявената за покупка от него стока, да достави в срок заявената за покупка стока, да проверява за техническа изправност всеки артикул преди да бъде изпратен (в случай, че това е възможно, без да се нарушава целостта на опаковката).

23. ТЪРГОВЕЦЪТ не носи отговорност за вреди, причинени върху софтуера, хардуера или телекомуникационните съоръжения, или за загуба на данни, произтекли от материали или ресурси, търсени, заредени или използвани по какъвто и да било начин посредством предоставяните услуги. Съветите, консултациите или помощта, оказани от специалистите и служителите на „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998) във връзка с ползването на услугите от потребителите, не поражда каквато и да било отговорност или задължения за „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998). Дружеството не носи отговорност при невярност на посочената от производителя информация за стоката.

24. „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998) има право да събира и използва информация отнасяща се до неговите Потребители/клиенти, независимо дали са регистрирани.

25. Информацията по предходния член може да бъде използвана от „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998), освен в случай на изрично несъгласие на Потребителя, изпратено на следния e-mail адрес: kaloyanslavovfit@abv.bg. „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998) събира и използва информацията за да подобрява предлаганите услуги. Всички цели, за които „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998) ще използва информацията ще бъдат съобразени с българското законодателството, приложимите международни актове и добрите нрави.

26. „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998) не носи отговорност за неизпълнение на задълженията си по този договор при настъпване на обстоятелства, които „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998) не е предвидил и не е бил длъжен да предвиди – вкл., случаи на случайни събития, проблеми в глобалната мрежа на Интернет и в предоставянето на услугите извън контрола на „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998).

27. „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998) има право да инсталира на компютрите на потребителите кукита (cookies). Кукитата представляват текстови файлове, които се запазват от Интернет страницата върху твърдия диск на Потребителя и позволяват възстановяване на информация за Потребителя, като го идентифицират и позволяват проследяване на действията му, Интернет страниците, които посещава, хипер-връзките, които използва, информацията, която ползва и записва и други, като клиента (потребителя) има право да не одобри използването им и да се откаже по всяко време от тях, като ги премахне.

28. „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998) гарантира на своите Потребители/клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Последните няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица извън случаите и при условията, посочени в настоящите Общите условия. „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998) защитава личните данни на потребителя/клиента, станали му известни при попълване на електронната форма за извършване на заявление за покупка, като това задължение отпада в случай, че Клиентът е предоставил неверни данни. При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите Общи условия, ТЪРГОВЕЦА може да използва личните данни на Клиента единствено и само за целите, предвидени в договора. Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави и “GDPR – регламент за защита на личните данни”.

29. „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998) се задължава да не разкрива никакви лични данни за Клиента на трети лица – държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато е получил изричното писмено съгласие на Клиента, информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация. „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998) е длъжен да предостави информацията по силата на закона.

30. Лични данни са всяка информация, която може да бъде използвана за идентифициране на дадено лице. Възможно е да Ви бъде поискана лична информация всеки път, щом влезете във връзка с нас или с наши партньори с оглед предоставянето на продуктите и услугите ни. Единствено при спазването на настоящата Политика за защита на личните данни и всички приложими законови разпоредби , Администраторът и неговите партньори могат да споделят тази информация помежду си и да я използват. Вашите лични данни се обработват единствено на територията на Република България, само за срока и за целите, за които са предоставени.

 

VIII. КАКВА ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ СЪБИРАМЕ

31. Събираме само информацията, която Вие ни предоставите: Име,Фамилия, Адреси за доставка, Имейл, Телефон или фирмени данни, за да извършваме нашата дейност. Вашите лични данни стават част от нашата база с данни чрез:

Данни от изложения
Данни от визитки
Данни от посещения
Данни от препоръки
При регистрация за бизнес партньорство
При сключване на договор
При регистрация за получаване на информационни/промоционални бюлетини
При регистрация на гаранции
При регистрация в електронни магазини
При закупуване на стока
При предявяване на рекламации
Публично достъпна информация
Други законни средства

 

IX. ИЗПОЛЗВАНЕ И СЪХРАНЕНИЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ

Основните дейности, цели и основания, които са свързани с обработване на личните данни са:

32. Предоставяне на услуги на „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998) във Ваша полза

Тази обща цел може да включва, при необходимост, следното:

обработване на поръчки, включващо приемане, потвърждаване, експедиране и фактуриране на същите;
разрешаване на проблеми, свързани с откази на поръчки или всякакви други проблеми, свързани с поръчките, закупените стоки или услуги;
връщане на продуктите в съответствие със законовите разпоредби;
възстановяване на стойността на продуктите съгласно законовите разпоредби;
подпомагане, включително даване на отговори на Вашите въпроси във връзка с поръчките Ви или стоките и услугите на „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998); / ОНЛАЙН ЧАТ Обработването на Вашите данни за тези цели в повечето случаи е необходимо за сключването и изпълнението на договор между „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998) и Вас. Освен това, за изпълнението на тези цели се изисква обработване съгласно приложимото законодателство, включително данъчното и счетоводното законодателство.

33. Усъвършенстване на нашите услуги – Ние искаме винаги да ви предложим най-доброто преживяване при онлайн пазаруването. За тази цел можем да използваме определена информация относно Вашето поведение на потребител, да ви приканваме да попълвате анкети за удовлетвореността Ви след завършването на поръчка, или да провеждаме директно, или с помощта на партньори, пазарни проучвания и изследвания. Тези дейности ние базираме на нашите законни интереси при извършване на стопанска дейност като винаги се грижим за това Вашите основни права и свободи да бъдат незасегнати.

34. Маркетинг – Ние бихме искали винаги да сте осведомени за най-добрите предложения за продуктите/услугите, към които имате интерес. В тази връзка, можем да ви изпращаме всякакви видове съобщения, посредством канали за електронни съобщения (e-mail / webpush и др.), които съдържат обща и тематична информация, информация относно подобни продукти или продукти, допълващи закупените от вас продукти, информация относно оферти и промоции, информация относно продуктите, добавени в раздел „КОЛИЧКА“, или ако сте проявили интерес към закупуването им, и други бизнес комуникации като пазарни изследвания и анкети за потребителското мнение, и можем да представяме персонализирани препоръки в уебсайта. За да ви предоставим информация, която представлява интерес за вас, ние можем да използваме определени данни относно вашето поведение на купувач (например, разгледани продукти / закупени продукти), за да създадем профил. Ние винаги гарантираме, че това обработване се извършва при спазване на Вашите права и свободи, и че решенията, взети във връзка с тях не пораждат никакви правни последици за Вас и не Ви засягат по подобен начин в съществена степен. В повечето случаи ние изискваме Вашето предварително съгласие, за да ви изпращаме маркетингови съобщения. Можете да промените решението си и оттеглите своето съгласие по всяко време като:

се свържете с нас на дадената електронна поща: kaloyanslavovfit@abv.bg. В определени ситуации ние можем да базираме маркетинговите си дейности на законния си интерес към промотиране и развиване на търговската си дейност. Във всеки случай, когато използваме Ваша информация за нашите законни интереси, ние полагаме грижа и взимаме необходимите мерки, за да гарантираме, че Вашите основни права и свободи не са засегнати. При това, Вие можете по всяко време, като използвате средствата, описани по-горе, да прекратите обработването на Вашите лични данни за целите на маркетинга и ние ще откликнем на искането ви.

35. Защита на нашите законни интереси – Възможно е да има случаи, в които ние използваме или предаваме информация, за да защитим правата си и търговската си дейност. Те могат да включват:

мерки за защита на уебсайта и потребителите на уебсайта на „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998) срещу кибератаки;
мерки за предотвратяване и откриване на опити за измама, включително предаване на информация на компетентни публични органи;
мерки за управление на различни други рискове.

Главната причина за тези видове обработване са нашите законни интереси, свързани със защитата на търговската ни дейност като се прави уговорка, че ние гарантираме, че всички предприемани от нас мерки гарантират баланс между нашите интереси и Вашите основни права и свободи. Освен това, в някои случаи, обработването от наша страна се базира на законови разпоредби като задължението за защита на стоките и стойностите, предвидено от приложимото законодателство в тази връзка.

36. Личните Ви данни ще бъдат съхранени, докато имате акаунт в www.kaloyanslavov.com. Вие винаги може да сами да изтриете акаунта си или да поискате от нас да изтрием определена информация или да закрием акаунта Ви и ние ще отговорим на това искане като запазим определена информация, дори и след закриване на акаунта, когато приложимото законодателство или законни интереси го налагат.

37. „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998) не обработва лични данни за лица под 18 години, без изричното съгласие на техните родители или законни представители.

 

X. УПОТРЕБА НА БИСКВИТКИ

38. „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998) използва различни видове бисквитки, за да предостави достъп до основни услуги на потребителите, да подобри функционалността на своя уебсайт, и да достави онлайн реклами съобразени с персоналните интереси. Бисквитките които „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998) използва в домейна www.kaloyanslavov.com основно служат за:

Възможност за създаване и разпознаване на потребителския акаунт
Улесняване на потребителите в навигацията на уебсайта и онлайн пазаруването
Запомняне на продуктите в потребителската кошница
Предоставяне на реклама, която да бъде подходяща и интересна за потребителите
Запомняне на разгледаните от потребителите продукти и по-лесното връщане към тях

39. Какво представляват бисквитките?

Бисквитките са малки файлове, които се съхраняват на Вашето интернет устройство (компютър, таблет или телефон).

Бисквитките не съхраняват

Вашите лични данни, те не могат да навредят на Вашите файлове или да увеличат риска от вируси в устройството Ви.

40. Видове бисквитки използвани на нашия уебсайт:

Строго необходими бисквитки. Тези бисквитки са от съществено значение за нашия уебсайт. Те Ви дават възможност да навигирате в уебсайта и да използвате неговите функции. Без тези бисквитки не можем да Ви предоставим услугите, които позволяват на този уебсайт да функционира.
Бисквитки за производителност. Тези бисквитки събират информация за начина по който посетителите използват уебсайта. Те предоставят информация за посетените страници, времето прекарано на уебсайта и помагат за идентифициране на проблемите, които нашите потребители могат да изпитват. Това ни позволява да подобрим структурата и съдържанието на нашите онлайн страници.
Бисквитки за функционалност. Този вид бисквитки служат за подобряване на Вашите посещения на уебсайта. Тези бисквитки ни позволяват да запомним Вашето потребителско име и Вашите езикови предпочитания за следващия път, когато отново посетите нашия уебсайт. Запомнянето на Вашите предпочитания ни дава възможност да Ви предоставяме услуги с по-богати и по-персонализирани характеристики.
Бисквитки за реклама. Този вид бисквитки правят възможно персонализирането на рекламните послания, съобразени с Вашите интереси и активност в мрежата. Тези бисквитки помагат при определяне ефективността на промоционалните и рекламни кампании.

41. Ограничаване и изтриване на бисквитките – Опциите на всеки браузър дават възможност за променяне на настройките за бисквитките. Ако ограничите или изтриете бисквитките, това може да доведе до известни затруднения при навигацията на уебсайта и някои функционалности могат да станат недостъпни за Вас. В случай, че сте съгласни с тези ограничения и искате да блокирате бисквитки, следвайте инструкциите по-долу:
Повечето браузъри са настроени по подразбиране да приемат “бисквитки”, но можете да промените Вашите настройки за блокиране на някои или всички бисквитки. Изберете Вашия браузър от списъка по-долу, за да покажете инструкциите, които трябва да следвате, след като отворите браузъра.

Microsoft Internet Explorer 9 (операционна система Windows 7)

щракнете върху иконата за настройки (горе вдясно)
щракнете върху Опции за интернет
Щракнете върху Поверителност и след това изберете опциите
Щракнете на Прилагам и след това на ОК, за да съхраните предпочитанията си

Google Chrome

Щракнете върху иконата с ключ и изберете Опции от списъка
Щракнете върху раздела “Разширени настройки”
Щракнете върху настройки на съдържанието от раздел Поверителност.
Изберете настройките, които искате
Щракнете върху X, за да затворите

Safari

Изберете Предпочитания
Щракнете върху панела за поверителност
Изберете настройките, които искате
Щракнете върху X, за да затворите

Mozilla Firefox

Изберете Инструменти от главната лента, след това Опции
Щракнете върху раздел Поверителност
Изберете настройките, които искате
Щракнете върху ОК, за да затворите

Връзките горе не принадлежат на сайта на „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998) и ние не носим отговорност за тяхното съдържание.

 

XI. СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

42. „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998) не отговаря за защитата на личните Ви данни в социални мрежи като Facebook, Google +, YouTube, Twitter и други такива. Моля да се запознаете подробно с общите условия на тези сайтове.

XII. ВАШИТЕ ПРАВА

43. Вие разполагате със следните възможности по всяко време:

да проверите точността, пълнотата и актуалността на личните Ви данни
право да искате извършването на подходящо коригиране, заличаване или блокиране на личните Ви данни;
право да откажете обработване на личните Ви данни за целите на получаване на електронен бюлетин и други маркетингови комуникации и др.;

 

XIII. КОНТАКТИ ЗА ВЪПРОСИ

44. В случай, че искате да упражните правата си или имате въпроси относно начина, по който обработваме личните Ви данни или свързани въпроси моля свържете се с нас по някой от следните начини

Обадете се на: 0896555705
Пишете на: kaloyanslavovfit@abv.bg

 

XIV. ВАЛИДНОСТ И АКТУАЛИЗИРАНЕ НА ПОЛИТИКАТА

45. Възможно е периодично да актуализираме своята Политика за защита на личните данни. При промяна в настоящата политика, ще бъдете уведомени по подходящ начин.

 

XV. ИЗМЕНЕНИЯ

46. Общите условия могат да бъдат променяни по всяко време от „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998), което има право и да променя характеристиките на предоставяните услуги и настоящите Общи условия и на основание промени в законодателството. „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998) се задължава да уведоми Потребителя за промените в Общите условия, като на видно място в Интернет страницата си публикува съобщение за измененията им и даде достатъчен срок да се запознае с тях. В дадения срок, ако Потребителя не заяви, че отхвърля промените, то той се счита обвързан от тях. В случай, че Потребителя заяви в дадения срок, че не е съгласен с промените, то „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998) има право веднага да спре или прекрати предоставянето на услугите на Потребителя.

 

XVI. ТЕРМИНОЛОГИЯ

47. Под “Потребител/клиент” се разбира всеки, който е заредил в Интернет страницата www.kaloyanslavov.com на своя компютър.

48. Под “Поръчка” се разбира избраните стоки и всички други атрибути свързани с начина на доставка и заплащане на стоката от клиента/потребителя.

49. Интернет магазина www.kaloyanslavov.com е собственост на „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998).

50. Всички спорове между страните се решават в дух на разбирателство и добра воля. В случай, че съгласие не бъде постигнато, всички неразрешени спорове, включително спорове, породени или отнасящи се до тълкуването му, недействителност, изпълнение или прекратяване, както и спорове за попълване на празноти в договора или приспособяването му към нововъзникнали обстоятелства, ще бъдат разрешавани от компетентния съд по регистрация на www.kaloyanslavov.com, съобразно българското законодателство.

 

XVII. ПРАВО НА ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

51. Потребителят/клиентът има право в 14-дневен срок да върне стоката, която е поръчал без допълнителни въпроси за причината за връщане само когато стоката бъде върната в нейния търговски вид. Търговецът има право да откаже връщането на продукт, съобразно действащото законодателство.

52. Потребителят/клиентът поема сметката за транспорт.

53. Връщането на стока и платената сума стават по начина, по който са платени. При плащане с банкова карта сумата се връща по банковата карта, с която е платено чрез възтановяваща операция. При плащане с наложен платеж сумата се възтановява като при изпращането на стоката клиентът зададе същата сума на наложения платеж, която е платена.

 

XVIII. ПРАВО НА ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ НА УСЛУГА (ХРАНИТЕЛЕН И ТРЕНИРОВЪЧЕН РЕЖИМ)

54. При изготвянето на хранителен и тренировъчен режим клиентът има право да откаже услугата преди изпращането на изготвения режим на клиента. За целта клиентът трябва да се свърже с „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД по един от изброените начини за връзка в уебсайта www.kaloyanslavov.com (телефон, email, Messenger) като сумата за платената услуга ще бъде възтановена по начина, по който е платена. При плащане с банкова карта сумата ще бъде върната чрез възтановяваща операция по картата, с която е извършено плащането.

 

XIX. ОПИСАНИЕ НА ПРЕДЛАГАНИТЕ УСЛУГИ (ХРАНИТЕЛЕН И ТРЕНИРОВЪЧЕН РЕЖИМ)

55. При поръчка на хранителен и тренировъчен режим клиентът ще получи на предоставения email въпросник, който да попълни. След като бъде попълнен въпросникът в срок до 48 часа клиентът ще получи на посочения email изготвения тренировъчен режим. В случай, че „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД не получи попълнен въпросник клиентът ще бъде уведомен за това.
Ако клиентът не получи готовия хранителен и тренировъчен режим или въпросника за неговото изготвяне следва да се свърже с „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД чрез посочените данни за контакт в сайта.
„КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД ще се свърже по телефона с клиентът преди изготвянето на хранителния режим и след като той е изпратен, за да уведоми клиентът за изпращането на услугата по електронен път. В случай, че email-ът не е доставен следва да се уточни алтернативен начин за изпращане на хранителния и/или тренировъчен режим.
Потвърждението по телефона от клиента се отразява чрез коментар в поръчката на клиента. Потвърждението от клиента за получен хранителен и/или тренировъчен режим може да бъде изпратено от клиента и по email.

 

XX. МЕТОДИ НА ПЛАЩАНЕ

56. Направените поръчки могат да бъдат платени чрез:
– наложен платеж при доставката
– ePay.bg
– EasyPay (на каса)
– B-Pay (на банкомат)
– банкова карта през системата на Fibank.

 

XXI. ЕКОНТ ПОЩЕНСКА ПРАТКА С ПАРИЧЕН ПРЕВОД

57. Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата един от вариантите, който ни освобождава от задължението да издаваме Фискална касова бележка, е плащането към Нас да се извършва чрез – Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, какъвто е ЕКОНТ.

За направеното от клиента плащане ЕКОНТ издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.
По този начин клиента който желае фактура трябва да си прикрепи именно тази разписка, която служи за касов бон.

ВАЖНО! – „КЕЙ ЕС ФИТ“ ЕООД (ЕИК: 205421998), си запазва правото при грешна цена в сайта, да уведоми клиента преди потвърждаване на поръчката, и клиента е с правото да се откаже от договора, без последствия и за двете страни по договора

Продукти с цена 0 лв. не могат да бъдат закупени, ако видите такива, моля свържете се с нас!

За разрешаване на спорове относно Общите условия на сайта, може да се обръщате към КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ , като трета страна!

Scroll to Top