Как да намалим сантиметрите в корема без диета ?

Сподели:

Вакуум

Едно от любимите ми упражнение, особено когато малко хора го умеят. Научите ли да правите това пасивно упражнение, ще сте едни от малкото.

Сега, докато си мислите за какво ми е това упражнение. Ще ви кажа какво може да получите от него. Освен много добър контрол на корема, ще имате и по-прибран корем в отпуснато състояние, съответно ще намалите и сантиметрите.

Може би сте забелязвали хора, които въпреки, че са добре изчистени с добре изразена коремна преса, имат изпъкнал и издут корем. Това упражнение помага за прибиране на корема, което допълнително ще създава още по-малка талия.

Ще започнем с изпълнението на най-лесния вариант. Замете позиция с колена и длани на пода, след това издишайте дъха си и приберете корема навътре. След това задръжте така, доколкото ви е възможно. Отново повторете. Изпълнявайте по няколко минути на ден, най-добре е сутрин, преди още да сте закусили. Задържайте, колкото можете, докато не започнете да го задържате по 20 – 30 сек.

Следващото по-трудност е да го изпълнявате от седеж, а най-трудния вариант е да го изпълнявате от стоеж. Започнете с най-лесния и с времето ще започнете да успявате и по другите начини. За да научите това упражнение, ще ви нужно време, ден след ден, седмица след седмица ще успявате да прибирате корема все по-навътре и по-навътре. Единствено, когато съм бил в основен период и количеството на храната е било голямо, съм изпилвал затруднения с изпълнението му.

Веднъж научите ли го, ще ви остане за цял живот, дори и без да сте го практикували скоро.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Enter Captcha Here : *

Reload Image

Подобни статии

Какво е пробиотик: Употреба и ползи
Здравословно хранене и диети

Какво е пробиотик: Употреба и ползи

Прочетете блог статия на тема • Какво е пробиотик: Употреба и ползи ✔ Блог за здравословно хранене и диети ✔ Kaloyanslavov.com

Какво е здравословно хранене
Здравословно хранене и диети

Какво е здравословно хранене

Прочетете блог статия на тема • Какво е здравословно хранене ✔ Блог за здравословно хранене и диети ✔ Kaloyanslavov.com

Scroll to Top